Er du ny her?Start her

workshops

Hva ønsker du workshop 28. August

images Hva ønsker du? 
Finn ut hva som virkelig betyr noe i livet ditt? Hva gjør deg glad? Hva er ditt dharma? Hva får hjertet ditt til å synge? Du vil lære teknikker for å få dypere mening i livet, samtidig som du får klarhet i hva som virkelig er viktig for deg. Du lager deg en 6 måneders plan der og da.

Mer Informasjon

Lær å meditere på 2 timer 10. September

images Meditasjon er en av de mest effektive grepene du kan ta mot stress. 
Meditasjon er ikke noe hokus pokus. Du kan leve et helt normalt moderne liv ☺ I løpet av 2 timer lærer jeg deg alt du trenger å vite om meditasjon, slik at du på egenhånd kan fortsette hjemme.

Mer Informasjon

Mindfulness for akupunktører

images Dette er et kurs som dannes i regi av akupunkturforeningen og er kun for akupunktører. 19 og 20. September – se mer på akupunktur.no Ønsker du å få laget et kurs for en gruppe? Ta kontakt.

Mer Informasjon

En dag med mindfulness 17 Oktober

images Hvordan kan vi øve mindfulness i dagliglivet og hvordan bruke mindfulness for å bekjempe stress. 
 Du lærer alt du trenger å vite på en dag.

Mer Informasjon

Sett din kurs for 2016 Lørdag 16.Januar

images Hva ønsker du? 
Hva er det som virkelig betyr noe i livet ditt? Hva ønsker du FOR DET NESTE ÅRET? Hva gjør deg glad? Hva er ditt dharma? Hva får hjertet ditt til å synge? Du vil lære teknikker for å få dypere mening i livet, samtidig som du får klarhet i hva som virkelig er viktig for deg. Du lager en plan der og da.

Mer Informasjon

Mediter med meg i paradis en uke i første del av 2016. Mer informasjon kommer

images Mer informasjon kommer snart. Lær meditasjon og mindfulness og nyt tid for deg selv for refelksjon eller trening. I forkant vil vi ha gått gjennom mindfulness kurset online.

Mer Informasjon