En liste over alt som finnes i Ny start bootcampen - Jorunn Krokeide


Fra min BloggLes min blogg!

En liste over alt som finnes i Ny start bootcampen

Mange spør meg – hva får jeg egentlig tilgang til i bootcampen?

Det skal jeg nå gi dere et svar på.

Akkurat nå, mens vi teller ned til et nytt kvartal, en ny 90 dagers plan og en Ny start for våren i bootcampen – tema rydd og lag plass for nytt og klarhet på alle plan – fysisk, mentalt og emosjonelt, har jeg åpnet for et 12 dagers vår salg.

Medlemmene får fantastiske resultater

Bare hør hva Heidi sier;

Å forplikte meg til å meditere hver dag har vært gull verdt for meg. Har fått en indre ro som jeg ikke har hatt på lenge. Selvfølelsen har blitt mye bedre, tankene har stilnet. Jeg føler meg rett og slett mye gladere. Jeg merket forandringer ganske kjapt og fikk kommentarer fra andre om at de tidlig så hvor godt dette gjorde meg. Det beste kurset jeg har gått.!! Og jeg har prøvd noen kurs i løpet av årene – Heidi

Hva er det så man får tilgang til?

Her får du en komplett liste over ALT

KURS

MEDITASJONER

ÅRBØKER

ONLINE TRENINGER

ONLINE MEDITASJONER

KURS

 • Selve Ny start bootcamp kurset  – et 6 ukers kurs som hjelper deg til en ny start på alle plan.
 • 365 Awareness – en øvelse hver uke for å bli mer tilstede – nyte mer – bekymre deg mindre.
 • Mindfulness kurset  don´t miss the moment
 • Stress ned kit – lær enkle steg for å stresse ned der og da
 • Kom igang med et sunnere kosthold
 • kommer: få stålkontroll på innboksen 

 

 

MEDITASJONER

Du får tilgang til et meditasjonsbibliotek med 60 lydfiler.
Inklusive de populære meditasjonene “din drømmedag” og “den fremtidige deg”

Dere ønsket flere meditasjoner – og flere er det blitt!

60 lydfiler!

Og jeg har dekket masse temaer – så du kan bruke det du trenger!

Dette er bare noe av det du får tilgang til

 • et mantra for bedre søvn
 • reduser stress
 • avslapping
 • stressmestring
 • tilstedeværelse
 • hvordan ha en god dag – en god morgenmeditasjon
 • hvordan roe ned på kvelden – en kveldsmeditasjon
 • visualiseringer
 • inspirasjoner
 • få perspektiv
 • finn roen <3
 • en meditasjon for hver ukedag
 • hjelp med å lage planer
 • hvordan holde fokus på viktige ting
 • tips til å gjøre hverdagen lettere og holde fokus oppe på en positiv og energigivende måte
 • bedre selvfølelse
 • bli mer glad i deg selv
 • bekymringer  for jobb, selge hus, stress, økonomi, negative tanker
 • takle stress bedre
 • takle frustrasjoner bedre
 • se løsninger
 • og mye mye mer
 • hva ønsker du meditasjonskit – sett nye intensjoner med denne pakken
 • calm your mind meditasjonskit – en meditasjon for hver ukedag
 • chill meditasjonspakke – 24 meditasjoner

 

 

ÅRBØKER

 • 365 dager med awareness
 • 2017 Feel good årboken
 • Meditasjons dagbok

OPPTAK AV ONLINE TRENINGER

 • Planlegg måneden
 • feel good
 • sett ny kurs 1 time
 • hva ønsker du  – planlegg og sett intensjoner – 1 time
 • lev sunnere – ta vare på helsa
 • mindfulness – hva er det?
 • de-stress
 • alt om meditasjon
 • kosthold og kinesisk medisin
 • ny start
 • 10 sovetips + et mantra for bedre søvn
 • ny start bootcamp live modul 1-6
 • kommer – planlegg de neste 90 dagene
 • kommer – kinesisk medisin og våren
 • kommer – kosthold og kinesisk medisin og konstitusjon 
 • kommer – vi planlegger måneden, kvartalet og året – setter intensjoner og holder fokus

 

MEDITER MED MEG – ALT NÅR DET PASSER DEG!

 • Putt meg på øret når det passer deg
 • Jeg mediterer online med dere hver mandag
 • Du velger selv hva du vil bli med på. Du får alltid opptaket.
 • Du lærer å finne ro og klarhet umiddelbart – resten er bonus.
 • Lukket facebook gruppe
 • Du får tilgang en hærlig gjeng i facebook gruppen. Hvor jeg passer på at vi holder oss på sporet. Hvor vi inspirerer hverandre og støtter hverandre.

BLI MED DU OGSÅ – KLIKK HER

 

Den fremtidige deg vil takke deg.

Jeg mediterer hver dag- i hvertfall 10 min egenmeditasjon og gjerne på mantra senere på dagen (etter middag som nullstilling) milde himmel for er verktøy det er – og alltid tilgjengelig – Lise

Før måtte jeg presse inn tid til trening og annet. Nå har jeg ryddet så mye at plutselig har jeg “ledig tid” til selvutvikling. – Marit, Bootcamp deltager.

Jeg er veldig fornøyd med bootcampen. Jeg har blitt roligere innerst og klarer mer og mer å nyte livet. Før kurset gikk jeg gjennom dagen uten å plukke opp de små tingene i hverdagen som gjør livet så herlig. – UTE

Etter første runde av bootcampen sitter jeg igjen med en følelse av at jeg har verktøy til å rydde opp i «alle» deler av livet mitt.Det høres kanskje rart ut, men jeg føler jeg er blitt mer glad i meg selv og respekterer meg selv mer.Jeg har lært meg hvordan jeg kan gjøre drømmer til virkelighet, med enkle teknikker.Jeg anbefaler bootcampen, det har vært veldig inspirerende og inspirasjon trenger vi alle.Og jeg har lært meg å meditere – det tror jeg alle kan trenge i en hektisk hverdag. Jeg var usikker på om jeg skulle ta bootcampen og jeg stupte i det og har ikke angret et sekund. – Linda

Etter å ha jobbet med kropp uten å ha med hodet gikk jeg på en smell.Før “smellen” gikk jeg ned drastisk i vekt med å være “flink pike”. Noe jeg forøvrig har mye erfaring med å være.Da hverdagen ble tøff, klarte jeg ikke å være så flink lenger og det var svært enkelt å gå tilbake til gamle handlemåter som resulterte i bl.a. økt vekt og dårlig mestringsfølelse. Nå jobber jeg med å ha det godt med meg selv.Jeg opplever en indre ro og en større tilstedeværelse i hverdagen. Nå er fokuset på å ha det bra, ikke å være “flink”..Før måtte jeg presse inn trening m.m. Nå har jeg ved hjelp av øvelsene i bootcampen “ryddet så mye på alle plan” at plutselig har jeg “ledig tid” til selvutvikling”– Marit Monsø Bosness, Ny start bootcamp deltager

 

BLI MED DU OGSÅ – KLIKK HER[shareaholic app="share_buttons" id="18471611"]