ny-start-bootcamp

Kjære du....

Det finnes en lettere måte å FØLE deg bedre på mens du lever livet ditt som vanlig. 

- for kropp og sjel! 

Det finnes en annerledes bootcamp

som lærer deg 6 steg du kan starte å ta nå
Uten å slite, mens du lever vanlig og som gir deg umiddelbare resultater på hverdagen din 

Jeg gjør det enkelt for deg 

 • Du bestemmer og kan selv logge deg inn - når du trenger det
 • Og finne inspirasjoner
 • Gjøre endringer
 • Du lærer å stresse mindre umiddelbart
 • Bekymre deg mindre
 • Rydde innvendig og utvendig
 • Finne ut hva som er viktig for deg  

Å forplikte meg til å meditere hver dag har vært gull verdt for meg. Har fått en indre ro som jeg ikke har hatt på lenge. Selvfølelsen har blitt bedre, tankene har stilnet. Jeg føler meg rett og slett mye gladere. Jeg merket forandringene ganske kjapt og fikk kommentarer fra andre om at de tidlig så hvor godt dette gjorde meg. Det beste kurset jeg har gått.!! Og jeg har prøvd noen kurs i løpet av årene - Heidi

Heidi

Akkurat nå så sliter du kanskje med å finne balansen i hverdagen med for mye stress
for mye bekymringer
for liten tid
og du føler deg kanskje overveldet over alt du må gjøre
og du er lut lei av å bekymre deg.
Du savner å føle ro.
Du savner å ha god selvfølelse.
Du savner kanskje å føle deg god nok
og er kanskje lei av å ikke strekke til . 

DU TRENGER EN NY MÅTE Å GJØRE TING PÅ 

Det trenger ikke være så vanskelig!

Men det å finne ut av alt på egenhånd og alene - det vi alle at tar tid og du føler deg kanskje
både SLITEN, STRESSET, BEKYMRET, ENGSTELIG
og uten TID. 

Det finnes en ENKLERE måte!
Som faktisk gjør at du FØLER deg bedre….og ender opp med følelsen av mer tid. 

Jeg har i Ny start bootcamp kurset utviklet
6 konkrete steg .......

som faktisk tillater deg å få gjort mer på kortere tid, mens du i økende grad FØLER deg bedre! 

Det er ikke bare ENDA en ting, det er SELVE TINGEN​
som vil gjøre det andre enklere

Jeg vet, at mange sier til deg, gjør slik, spis slik, tren slik, bare gjør mer, sov mindre, osv osv så vil du føle deg bedre ​

Men vet du hva?

Å sette DEG selv i førersetet - og kjenne etter hva DU selv trenger.
Det er der du må starte - sortere få hodet over vannet!

STOPPE Å FOKUSERE BARE UTOVER!  RETT BLIKKET INNOVER I KUN 5 MINUTTER
DER FINNER DU DET DU LETER ETTER! 

 

Etter å ha jobbet med kropp uten å ha med hodet gikk jeg på en smell.

Før “smellen” gikk jeg ned drastisk i vekt med å være “flink pike”. Noe jeg forøvrig har mye erfaring med å være.

Da hverdagen ble tøff, klarte jeg ikke å være så flink lenger og det var svært enkelt å gå tilbake til gamle handlemåter som resulterte i bl.a. økt vekt og dårlig mestringsfølelse. Nå jobber jeg med å ha det godt med meg selv.

Jeg opplever en indre ro og en større tilstedeværelse i hverdagen. Nå er fokuset på å ha det bra, ikke å være “flink”.

Før måtte jeg presse inn trening m.m. Nå har jeg ved hjelp av øvelsene i bootcampen “ryddet så mye på alle plan” at plutselig har jeg “ledig tid” til selvutvikling”

MARIT BOSSNESS NY START BOOTCAMP DELTAGER

Ny start bootcamp kurset er 6 modulers kurs som lærer deg stegene du trenger for å FØLE deg bedre NÅ.  

DETTE ER HVA DU LÆRER  

Et steg for steg system - over 6 uker 

 • MODUL 1 - make space med en daglig øvelse som kun tar 5 minutter 
 • MODUL 2 - don´t miss out - på med nytelses skoene
 • MODUL 3 - clear the way - rydd plass - på alle plan  
 • MODUL 4 - en ny sjef - stak kursen 
 • MODUL 5 - hvordan oppnå ting enklere  
 • MODUL 6 - føl godt nå 

Det er mulig!

Du har bare ikke lært teknikkene enda. 

Ny start bootcamp kurset er 6 ukers kurs som lærer deg eksakt hvordan du kan stresse mindre umiddelbart, bli mer glad i deg selv og FØLE deg bedre 

SELV om du har en hektisk hverdag

SELV om du har lite tid

SELV om du har mer enn nok å tenke på akkurat nå

SELV om du føler du må prioritere familien 

SELV om du føler dårlig samvittighet hele tiden (da trenger du kurset enda mer) 

Ny klarhet og en ny fokus vil gi ringvirkninger for både jobben din og familien din  

Og du kan for en gang skyld få lov til å tenke på hva DU trenger og hva DU har behov for 

Når følte du sist ro innvendig?
Når følte du sist at du ikke hadde noe å bekymre deg for?

De 6 stegene i kurset hjelper deg å føle deg bedre UTEN at du må sette av mer tid.
Du ender opp med å få mer TID. 

Hvis du er.....

 • LEI av å ikke ha nok tid!
 • LEI av å bekymre deg!
 • LEI av å gruble!
 • LEI av å ikke føle at du er nok
 • LEI av å sjonglere mellom jobb og familie
 • LEI av å stresse
 • LEI av negative tanker
 • LEI av å være sliten
 • Lei av å måtte finne ut av alt på egenhånd 

Da er ny start bootcamp kurset noe for deg

Føl deg bedre ved hjelp av de 6 stegene

Her er noen eksempler på hva andre deltagere har erfart 

Jeg er veldig fornøyd med bootcampen. Jeg har blitt roligere innerst og klarer mer og mer å nyte livet. Før kurset gikk jeg gjennom dagen uten å plukke opp de små tingene i hverdagen som gjør livet så herlig. Og jeg vil takke deg. Du har gjort en utrolig flott jobb å sette opp dette kurset og er flink til å dra meg/oss gjennom.

Du er flink til å forklare problematikken/oppgave på en enkel og forståelig måte. Det er lett å henge med. Jeg følger med på 365 dager Awarness- epostene som kommer på søndager og lager meg en plan for uken. 

Ute

Etter første runde av bootcampen sitter jeg igjen med en følelse av at jeg har verktøy til å rydde opp i «alle» deler av livet mitt.

Det høres kanskje rart ut, men jeg føler jeg er blitt mer glad i meg selv og respekterer meg selv mer.

Jeg har lært meg hvordan jeg kan gjøre drømmer til virkelighet, med enkle teknikker.

Jeg anbefaler bootcampen, det har vært veldig inspirerende og inspirasjon trenger vi alle.

Og jeg har lært meg å meditere - det tror jeg alle kan trenge i en hektisk hverdag. Det hjelper meg å finne ro, noe som for meg gjør det lettere å takle sykdom. 

Jeg var usikker på om jeg skulle ta bootcampen og jeg stupte i det og har ikke angret et sekund.

Linda 

NY START BOOTCAMP kurset er alene om å tilby det det tilbyr - enkle og raske metoder du kan starte å bruke umiddelbart. 

HVIS IKKE NÅ - NÅR DA?

MEN DET ER EN TING DU TRENGER Å VITE

Å lære seg teknikker som gjør at man kan FØLE seg bedre og stresse mindre kan være vanskelig. Og det vil sjelden skje av å forsøke å lære seg teknikkene på egenhånd.
Da kan man ende opp med å føle sg mer stresset. Du lærer et verktøy for livet. 


Vil det fungere for meg?

Ny start bootcamp kurset fungerer for alle. Karriere kvinner som sjonglerer mellom jobb og familie, småbarnsforeldre, hjemmeværende, deg som har en krevende jobb, deg med voksne barn som ønsker å få en ny start. ALLE. 

Er du usikker? Trykk på den grønne boksen nederst til høgre og spør meg om det du lurer på. 

6 uker fra nå, kan du ha en helt annen hverdag.
Kanskje like hektisk men med en ny ro, en større klarhet og en større tilstedeværelse 

Og aller viktigst - en hverdag som føles bra!

Dette er hvordan du kan føle deg

Du kan oppleve større klarhet. Du kan oppleve å bli gladere. Du kan oppleve å ha større oversikt. Du kan oppleve å ha mer overskudd til familien din. Du kan oppleve å føle at du er bra nok. Du kan oppleve å få mer tid.  

Del opp betalingen  

Få tilgang for alltid!
Få tilgang til alt! 

Betal nå 

Få tilgang til alt 

VÆR DEN FØRSTE TIL Å FÅ BESKJED NÅR DØRENE ÅPNER IGJEN - TIL DEN BESTE PRISEN! 

Men la oss ta en alvors prat!

Selv om du tar ny start bootcamp kurset og lærer alle de fantastiske teknikkene, så betyr ikke det at livet ikke byr på opp og nedturer. MEN du vil alltid ha teknikkene tilgjengelig når "LIVET skjer oss". De blir som en venn for livet. Og du vet hva du har å gjøre. 

Når du lærer disse 6 stegene har du et lite verktøyskrin du kan bruke teknikker når som helst og hvor som helst. Du slipper å finne ut av alt på egenhånd. 

Hvordan fungerer det praktisk?

Du finner alt online  

Du kan logge deg inn når det passer deg - der du er - når du vil 

Du får tilgang til en modul av gangen.

Du får videoer, tekst og arbeidsark til hver modul

Bootcampen er akkurat den pangstarten jeg trengte for å faktisk gjøre endringer i livet. Her er så mange konkrete øvelser og oppgaver at det er vanskelig å IKKE merke endringer

Kine

For meg har det å være med på bootcampen vært veldig nyttig! Det å være i samme "boks som andre og føle at det ikke er bare jeg som strever gir en samhørighet. Facebook gruppen vår og webinarene er supre. Selv små likes eller kommentarer kan "make my day"! Jeg har likt godt det jeg har lært. Ikke minst det å bli pushet til faktisk å gjøre det. Bootcampen passer for de aller fleste, da alle har urfordringer en eller annen gang i løpet av livet sitt - slik jeg har hatt. Jeg har merket effekt. Jeg er roligere og har ikke så ofte angst. Jeg takler ting bedre både på jobb og privat. Er alltid glad og fornøyd når vi har hatt webinar. Jeg har også lært meg å klare å stoppe de vonde tankene bedre enn jeg klarte før. 

Margunn 

Jeg har likt alt med bootcampen! Meditasjonene, inndelingene i passe bolker, webinarene (Jorunn er utrolig motiverende, samtidig som hun er så rolig og avbalansert). Anbefaler andre å ta den! Den har gitt meg mye allerede. Jeg er blitt roligere inni meg, mer fokusert på hva som er viktig for meg og hva som er mindre viktig

Mona Du vet at det du gjør nå ikke fungerer.

Hva vil du gjøre med det? 

Om 6 uker kan du ha en helt annen fokus og en helt annen strategi !  

ALLEREDE OM EN UKE KAN DU HA EN HELT ANNEN FOKUS OG STØRRE RO

FOR IKKE Å SNAKKE OM HVORDAN DU HAR DET
OM 6 UKER! 

SÅ VELG DIN PLAN NÅ 

Del betalingen i 4  

UTEN BINIDNGSTID 

få tilgang til alt!
FOR ALLTID! 

Meditasjoner - vidoer - kurs - arbeidsark - webinarer - årbøker  

Kr xxxx 

Betal for et år

SPAR 2 MÅNEDER 

ALT DU TRENGER PÅ ET STED 
få tilgang for alltid!

Meditasjoner - vidoer - kurs - arbeidsark - webinarer - årbøker

Kr xxxxx

SETT DEG PÅ VENTELISTE - HELT UFORPLIKTENDE OG FÅ BESKJED NÅR DØRENE ÅPNER IGJEN 

Bli med nå!

Tusen takk Jorunn. Jeg mediterer nå hver morgen. Jeg har ryddet mentalt og likte veldig godt disse teknikkene. Ellers så er jeg stor fan av lydfilene og videoene dine. De hjelper meg veldig å koble ut og hvile. Jeg kunne hørt på deg i timesvis 

Susanne

 

Jeg har likt det aller meste med bootcampen!

Oppbygging av camper, videoene, tekstene, webinarene, tilbakemeldinger fra deg og gruppa, muligheten til å ta ting i eget tempo, muligheten til å fordype meg i tema. Liker kombinasjonen mellom mestring og utfordring.

Liker den positive, rolige og kunnskapsrike energien du gir. Etter bootcampen tar jeg mer tak i ting, gjør mye, men er mindre stresset.

Det funka for meg. Det ga meg metodene, lysten, motivasjonen og den hjelpen jeg trengte. Og så var det fint at jeg kunne gjøre ting når det passet meg. Det har vært svært givende. Jeg todde ikke jeg kom til å få det til. Har svelget en kamel på det området :)- 

Marit Bossness

FÅ EN BEDRE HVERDAG - START NÅ 

Tina www.tina-m.no                  

Jeg liker veldig godt hvordan bootcampen er bygget opp, med ulike temaer for hver modul, og med videoer og webinar på hvert tema. Jeg har fått mer harmoni og ro, samtidig som jeg er blitt mer bevisst på muligheter og drømmer, istedenfor hindringer og begrensninger. Jeg vil anbefale bootcampen på det varmeste! Et inspirerende og støttende nettverk, med Jorunn i spissen, som med sin kunnskap, ro og glimt i øyet, motiverer, støtter og deler av sin kunnskap. Webinarene lager en fantastisk ramme rundt hvert tema/modul. Takk så langt, Jorunn!

Gleder meg til fortsettelsen

BLI MED OG FÅ DISSE BONUSENE PÅ KJØPET


 • BONUS 1 - Feel good årbok  - Verdi 490,- 
 • BONUS  2 - 365 Dager med awareness  - Verdi 750,-  
 • BONUS 3 - Meditasjons bibliotek - Verdi 750,- 
 • BONUS 4 - Planlegg måneden - Verdi 490,- pr mnd
 • BONUS 5 - opptak av online treninger - Verdi 950,- 
 • BONUS 6 - Et 8 ukers mindfulness kurs - Verdi 1900,- 
 • BONUS 7 - Stress ned mindset kurs - Verdi 490,- 

BONUS 1 - 2017 FEEL GOOD ÅRBOK

BONUS 2 - 365 DAGER MED AWARENESS

BONUS 3 - MEDITASJONS BIBLIOTEK 

Hadde det ikke vært fint med noen lydfiler du kan putte på øret for å sove bedre og slappe av når du selv kan? En timeout i en travel hverdag

BONUS 4 - PLANLEGG MÅNEDEN 

  Vi planlegger måneden sammen og har ulike temaer for måneden. 

BONUS 5 - TILGANG TIL OPPTAK AV ONLINE TRENINGER  
Vi planlegger måneden sammen og har ulike temaer for måneden. 

BONUS 6 - ET 8 UKERS MINDFULNESS KURS

BONUS 7 - STRESS NED MINDSET KURS


Etter endelig å ha innsett at jeg måtte roe ned tempoet i hverdagen ble jeg tipset om at Jorunn Krokeide skulle starte en ny kursserie kalt Ny Start Bootcamp. Dette har vært starten på en positiv personlig utvikling som jeg gleder meg over hver dag. Selv om jeg underveis hadde jobbmessige utfordringer som medførte at jeg ikke kunne følge opplegget helt som planlagt, var Jorunn hele tiden nærværende gjennom e-poster med spørsmål om hvordan det gikk, med gode råd og veiledning underveis.

Jorunns gode evne til å formidle og hennes oppriktige ønske om at hver og en av oss skal oppnå det beste vi kan i livene våre, gjør denne bootcampen til en uvurderlig skattekiste av kunnskap, inspirasjon og lettforståelige verktøy for personlig utvikling. 

Dette er en bootcamp som vil gi positive ringvirkninger både privat og i jobbsammenheng. For de som ønsker å få orden på tankekaoset, hjelp til å fokusere på det som er viktig og gjenfinne mestringsgleden vil jeg anbefale denne bootcampen på det varmeste! 

Tova Kjæmpenes 

BLI MED NÅ!

 

Jeg har lært masse om mindfulness og meg selv. Har likt hele kurskonseptet, emnene, fin progresjon og facebook gruppa. Du er en hærlig dame med masse hjertevarme. Jeg føler jeg kjenner deg, du er alltid på plass og gir gode råd og svarer om det skulle være noe. Jeg er nå mye mer tilstede i det jeg gjør og kommer raskt til ro om det skulle oppstå stress

Arnhild Ludvigsen

Å jobbe med Jorunn er både spennende, lærerikt og ikke minst gøy. Fantastisk oppfølging, og god hjelp mot å nå målene sine

Marianne

Hvis du sier til deg selv

JEG MÅ BARE TA MEG SAMMEN OG JOBBE HARDERE, SÅ ER DET IKKE SANT 

Jeg trodde også det før. At bekymringer var en stor del av hverdagen og at det ikke var så lurt å våge å drømme om en mer behagelig hverdag. 

Tro du meg! Jeg har vært der. Jeg var stormester i å bekymre meg. Men etterhvert lærte jeg noen verktøy som jeg lovet meg selv å lære videre.
Klart det finnes utfordringer og bekymringer for meg den dag i dag også, men jeg har redusert de svært mye. Og jeg nyter livet svært mye. Og jeg får gjort så uendelig mye mer!

SVÆRT MYE HAR ENDRET SEG SIDEN DA!  

NÅ GLEDER JEG MEG TIL Å SE DEG I NY START BOOTCAMPEN - SÅ JEG KAN LÆRE DEG DE SAMME TEKNIKKENE!